


1 1/2 κιλό ωμοπλάτη χοιρινή
1 κγ πιπέρι
1 1/2 κσ αλάτι κόσερ
1 κγ πιπέρι καγιέν
2 κγ καπνιστή πάπρικα
1 κγ σκόρδο σκόνη
1 κγ κρεμμύδι σκόνη
1 κγ θυμάρι
Για τα τάκος
10 φέτες μπέικον ψημένο
BBQ σως
σαλάτα λάχανο με μαγιονέζα
θήκες για τάκος
ελαιόλαδο
κόλιανδρο

Προθερμαίνουμε το καπνιστήρι στους 120C°
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πιπέρι, το αλάτι, το καγιέν, τη καπνιστή πάπρικα, το σκόρδο σκόνη, το κρεμμύδι σκόνη και το θυμάρι.
Αλείφουμε το κρέας με τα μπαχαρικά και λίγο ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε το κρέας στο καπνιστήρι και το ψήνουμε για 10 ώρες μέχρι να φτάσει εσωτερική θερμοκρασία 100 – 120C°
Όταν το κρέας είναι έτοιμο με ένα πιρούνι ή με τις ειδικές δαγκάνες γδέρνουμε το κρέας σε ίνες.
Ζεσταίνουμε τις θήκες τάκο στη ψησταριά.
Για το στήσιμο γεμίζουμε το κάθε τάκο με το κρέας, το μπέικον, τη σαλάτα λάχανο, λίγη BBQ σως και τέλος λίγο κόλιανδρο.