CLOCK 100x100
15 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
CLOCK 100x100
35 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
PLATE 100x100
2
άτομα
 
Συστατικά

8 μπουτάκια κοτόπουλου

1/4 κούπα ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο

1 κσ καπνιστή πάπρικα

1/2 κσ τσίλι σκόνη

2 κσ φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

χοντρό αλάτι

μαύρο πιπέρι

Λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι

fterouges Tikka Masala

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τη ψησταριά υγραερίου-BBQ στούς 200C°

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη πάπρικα, το τσίλι σκόνη, το φρέσκο μαϊντανό, λίγο αλάτι και πιπέρι.

Αλείφουμε το κοτόπουλο με το μείγμα ελαιόλαδου και μπαχαρικών παντού.

Τοποθετούμε το κοτόπουλο στη ψησταριά.υγραερίου-BBQ

Ψήνουμε το κοτόπουλο για 30 με 35 λεπτά.

Ανά 5 λεπτά γυρίζουμε και αλείφουμε τα κοτόπουλα με το μείγμα ελαιόλαδου και μπαχαρικών.

Σερβίρουμε το κοτόπουλο με λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι από πάνω.