


2 κιλά Χοιρινά παϊδάκια, 2 ολόκληρα κομμάτια (pork baby back ribs)
Για το πρώτο μαρινάρισμα
1/3 κούπα χυμό από πορτοκάλι
χυμό από 2 λάιμς
ξύσμα από 1 λάιμ
1/4 κούπα τεκίλα
2 κσ μέλι
3 κσ ελαιόλαδο
2 κσ σόγια σως
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κσ τσίλι σκόνη
1 κγ κύμινο
αλάτι
πιπέρι
Για το δεύτερο μαρινάρισμα
1/2 κούπα τεκίλα
1/2 κούπα χυμό από πορτοκάλι
1/4 κούπα χυμό από λάιμ
2 κσ μέλι
λίγο φρέσκο κόλιανδρο

Κόβουμε στη μέση τα 2 μεγάλα κομμάτια παϊδάκια.
Για το πρώτο μαρινάρισμα σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό από πορτοκάλι, το χυμό από λάιμ, το ξύσμα από λάιμ, 1/4 κούπα τεκίλα, το μέλι, το ελαιόλαδο, τη σόγια σως, το πολτοποιημένο σκόρδο, το τσίλι σκόνη και το κύμινο.
Βάζουμε το κρέας και το μισό αρχικό μαρινάρισμα σε σακούλες μαγειρέματος και το κουνάμε να καλυφθεί παντού με τη μαρινάδα.
Βάζουμε τις σακούλες στο ψυγείο για μία νύχτα.
Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε την υπόλοιπη πρώτη μαρινάδα σε μέτρια φωτιά μαζί με τα υλικά για το δεύτερο μαρινάρισμα (τη τεκίλα, το χυμό από το πορτοκάλι, το χυμό από το λάιμ,το μέλι και το κόλιανδρο).
Όταν η μαρινάδα στη κατσαρόλα πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και την αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να γίνει πηχτή.
Προθερμαίνουμε τη ψησταριά υγραερίου-BBQ στους 150C° για έμμεσο ψήσιμο.
Τυλίγουμε το κρέας με αλουμινόχαρτο.
Τοποθετούμε το κρέας στη ψησταριά και το ψήνουμε για 90 λεπτά περίπου.
Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και αλείφουμε το κρέας με τη μαρινάδα από τη κατσαρόλα.
Ψήνουμε το κρέας για 5 λεπτά ακόμα.
Αλείφουμε το κρέας πάλι με τη μαρινάδα.
Το ψήνουμε για 5 λεπτά ακόμα και το αλείφουμε ακόμα μία φορά με τη μαρινάδα.
Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
Κόβουμε τα παϊδάκια και τα σερβίρουμε με τη σως από τη κατσαρόλα.