


1/2 κούπα σόγια σως
3 κσ φρέσκο χυμό απο λάιμ
5 σκελίδες σκόρδο
2 κγ κύμινο
1 κγ καπνιστή πάπρικα
1/2 κγ ρίγανη
2 κσ ελαιόλαδο
5 μπούτια κοτόπουλου κομμένα στη μέση
λάιμ κομμένο σε φέτες
Για τη μαρινάδα σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σόγια σως, το χυμό από λάιμ, το σκόρδο, το κύμινο, τη πάπρικα, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο.
Σε μία σακούλα μαγειρικής βάζουμε τη μαρινάδα και το κοτόπουλο και το βάζουμε στο ψυγείο για 8-24 ώρες.
Βγάζουμε το κοτόπουλο από το ψυγείο και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Προθερμαίνουμε τη ψησταριά υγραερίου-BBQ στους 200C°
Τοποθετούμε το κοτόπουλο με τη πλευρά της πέτσας να κοιτάει τη φωτιά.
Ψήνουμε το κοτόπουλο για 10-12 λεπτά τη κάθε πλευρά μέχρι το κοτόπουλο να φτάσει τους 80C° εσωτερική θερμοκρασία.