CLOCK 100x100
5 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
CLOCK 100x100
10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
PLATE 100x100
2
άτομα
 
Συστατικά

2 μπριζόλες rib eye μοσχαρίσιες

2 κσ φρέσκο ψιλοκομμένο δενδρολίβανο

2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες

1/4 κούπα ελαιόλαδο

3 κσ βαλσάμικο ξύδι

1 κσ χοντρό αλάτι

1/2 κσ πιπέρι μαύρο

fterouges Tikka Masala

Εκτέλεση

Για το μαρινάρισμα σε ένα μπολ ανακατεύουμε το δενδρολίβανο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.

Βάζουμε τις μπριζόλες και το τη μαρινάδα σε μία πλαστική σακούλα μαγειρέματος ανακατεύοντας καλά ώστε η μαρινάδα να πάει παντού πάνω στις μπριζόλες.

Σφραγίζουμε τη σακούλα και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Προθερμαίνουμε τη ψησταριά υγραερίου-BBQ στους 200C°

Ψήνουμε τις μπριζόλες για 4-5 λεπτά τη κάθε πλευρά.