
5 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας

10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος

2
άτομα
Συστατικά
2 μπριζόλες rib eye μοσχαρίσιες
2 κσ φρέσκο ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1/4 κούπα ελαιόλαδο
3 κσ βαλσάμικο ξύδι
1 κσ χοντρό αλάτι
1/2 κσ πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
Για το μαρινάρισμα σε ένα μπολ ανακατεύουμε το δενδρολίβανο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Βάζουμε τις μπριζόλες και το τη μαρινάδα σε μία πλαστική σακούλα μαγειρέματος ανακατεύοντας καλά ώστε η μαρινάδα να πάει παντού πάνω στις μπριζόλες.
Σφραγίζουμε τη σακούλα και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Προθερμαίνουμε τη ψησταριά υγραερίου-BBQ στους 200C°
Ψήνουμε τις μπριζόλες για 4-5 λεπτά τη κάθε πλευρά.