CLOCK 100x100
15 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
CLOCK 100x100
2 ώρες
Χρόνος μαγειρέματος
PLATE 100x100
4
άτομα
 
Συστατικά

1 κιλό φτερούγες κοτόπουλο

1 κσ αλάτι

1 κσ πιπέρι

1 κσ σκόρδο σκόνη

1 κσ τσίλι σκόνη

1 κγ ρίγανη

1 κγ μαϊντανό

fterouges Tikka Masala
Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το καπνιστήρι στους 100 °C.

Με χαρτί κουζίνας στεγνώνουμε το κοτόπουλο.

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλάτι, το πιπέρι,το σκόρδο,το τσίλι,τη ρίγανη,το μαϊντανό.

Αλείφουμε καλά τις φτερούγες με τα μπαχαρικά.

Τοποθετούμε τις φτερούγες στο καπνιστήρι μας και ψήνουμε για 1 ώρα.

Μετά τη μία ώρα γυρίζουμε τις φτερούγες και τις ψήνουμε άλλη μία ώρα.

Αφήνουμε τις φτερούγες να ξεκουραστούν για 10-15 λεπτά.