


2 κσ ελαιόλαδο
1/2 πράσινη πιπεριά
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 πορτοκαλί πιπεριά
1/2 κρεμμύδι
3 κσ τάκο μπαχαρικά (αλάτι Ιμαλαΐων, τσίλι σκόνη, πάπρικα, κύμινο, σκόρδο, πιπέρι)
1 κιλό σπάλα βοδινή κομμένη σε λεπτό φιλέτο
αλάτι, πιπέρι
100 γρ Τριμμένο λευκό τσένταρ

Προθερμαίνουμε την ψησταριά υγραερίου-BBQ σε μέτρια θερμοκρασία. Σε ένα ειδικό σκεύος ρίχνουμε το λάδι μέχρι να κάψει. Προσθέτουμε τις πιπεριές το κρεμμύδι και ψήνουμε για 7-8 λεπτά. Προσθέτουμε τα τάκο μπαχαρικά και ψήνουμε για άλλα 2 λεπτά. Πάνω στο λεπτό φιλέτο κρέας ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και στην μέση τοποθετούμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια αφήνοντας γύρω γύρω χώρο ώστε να διπλωθεί. Πάνω από τα κρεμμύδια και τις πιπεριές προσθέτουμε το λευκό τσένταρ. Διπλώνουμε το κρέας σφικτά και δένουμε 5-6 κομμάτια σπάγκο μαγειρικής. Αλείφουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.Τοποθετούμε το κρέας στην ψησταριά υγραερίου-BBQ και ψήνουμε όλες τις πλευρές για 2 λεπτά. Κλείνουμε την φωτιά από την μία πλευρά στην ψησταριά μας και συνεχίζουμε να το ψήνουμε από τη πλευρά χωρίς φωτιά ώσπου το θερμόμετρο ψησίματος να λέει 60 °C. Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.