


6 μανιτάρια portobello
600 γρ μοσχαρίσιες μπριζόλες κόντρα
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 ψιλοκομμένη πιπεριά κόκκινη
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
2 κσ μαγιονέζα
1 κσ τριμμένο αγριοράπανο
1/2 κγ σκόρδο σκόνη
1/4 κγ πιπέρι
100 γρ τυρί προβολόνε
μαϊντανός για το σερβίρισμα

Προθερμαίνουμε τη ψησταρια υγραερίου-BBQ στους 200°C. Καθαρίζουμε το εσωτερικό από τα portobello μανιτάρια και τα αλείφουμε με λάδι και αλάτι. Αλείφουμε και τις δύο πλευρές του κρέατος με αλάτι και πιπέρι. Τοποθετούμε τις μπριζόλες στη ψησταριά υγραερίου-BBQ και ψήνουμε για 4-5 λεπτά τη κάθε πλευρά. Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί. Τοποθετούμε ένα ειδικό σκεύος στη ψησταριά και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη πιπεριά και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Ψιλοκόβουμε το κρέας σε λωρίδες και σε ένα μπολ βάζουμε το κρέας, τη ψημένη πιπεριά, το κρεμμύδι, τη κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα, το τριμμένο αγριοράπανο, τη σκόνη σκόρδο,το πιπέρι και το τυρί προβολόνε. Με ένα κουτάλι ανακατεύουμε όλα τα υλικά ώστε να δημιουργηθεί η γέμιση. Γεμίζουμε το κάθε portobello μανιτάρι με τη γέμιση. Τοποθετούμε τα μανιτάρια στη ψησταριά και ψήνουμε για 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι. Για το σερβίρισμα βάζουμε λίγο μαϊντανό πάνω από κάθε μανιτάρι με γέμιση.