CLOCK 100x100
10 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
CLOCK 100x100
3,5 ώρες
Χρόνος μαγειρέματος
PLATE 100x100
6
άτομα
 
Συστατικά

2 κιλά παϊδάκια​

2 κσ ελαιόλαδο​

1 1/2 κσ καπνιστή πάπρικα​

1 κσ σκόρδο σκόνη​

1 κσ κρεμμύδι σκόνη​

1 κσ στέβια σκόνη​

2 κγ τσίλι σκόνη​

2 κγ αλάτι​

fterouges Tikka Masala
Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τη ψησταριά υγραερίου-BBQ στους 150C°​

Αλείφουμε παντού το κρέας με το ελαιόλαδο, τη καπνιστή πάπρικα, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη στέβια, το τσίλι, το αλάτι.​

Τοποθετούμε το κρέας στη ψησταριά και ψήνουμε τα παϊδάκια για 2.5 ώρες.

Κλείνουμε το καπάκι της ψησταριάς υγραερίου-BBQ και ψήνουμε το κρέας για 1 ώρα γυρίζοντας το ανά 15 λεπτά.​

Αρχίζουμε να παρατηρούμε την εσωτερική θερμοκρασία στα 45 λεπτά.​

Ψήνουμε το κρέας μέχρι να φτάσει στους 70 C°.