
10 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας

3,5 ώρες
Χρόνος μαγειρέματος

6
άτομα
Συστατικά
2 κιλά παϊδάκια
2 κσ ελαιόλαδο
1 1/2 κσ καπνιστή πάπρικα
1 κσ σκόρδο σκόνη
1 κσ κρεμμύδι σκόνη
1 κσ στέβια σκόνη
2 κγ τσίλι σκόνη
2 κγ αλάτι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τη ψησταριά υγραερίου-BBQ στους 150C°
Αλείφουμε παντού το κρέας με το ελαιόλαδο, τη καπνιστή πάπρικα, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη στέβια, το τσίλι, το αλάτι.
Τοποθετούμε το κρέας στη ψησταριά και ψήνουμε τα παϊδάκια για 2.5 ώρες.
Κλείνουμε το καπάκι της ψησταριάς υγραερίου-BBQ και ψήνουμε το κρέας για 1 ώρα γυρίζοντας το ανά 15 λεπτά.
Αρχίζουμε να παρατηρούμε την εσωτερική θερμοκρασία στα 45 λεπτά.
Ψήνουμε το κρέας μέχρι να φτάσει στους 70 C°.