CLOCK 100x100
15 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
CLOCK 100x100
15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
PLATE 100x100
6-8
άτομα
 
Συστατικά

12 παϊδάκια αρνίσια κομμένα σε κομμάτια

Ελαιόλαδο

αλάτι πιπέρι

 

Για τη σάλτσα Verde

1 κούπα μαϊντανό

1 κσ φρέσκο δενδρολίβανο

1 σκελίδα σκόρδο

2 κγ ξύσμα λεμόνι

1/8 χυμό από λεμόνι

1/2 κούπα ελαιόλαδο

2 κσ κάπαρι

αλάτι πιπέρι

fterouges Tikka Masala
Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τη ψησταριά υγραερίου-BBQστους 220C°

Αλείφουμε το κρέας με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Για τη σάλτσα Verde βάζουμε σε ένα μπλέντερ το μαϊντανό, το δενδρολίβανο, το σκόρδο, το λεμόνι και τα χτυπάμε.

Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Τοποθετούμε το αρνί στη ψησταριά υγραερίου-BBQ και ψήνουμε το κρέας για 5 λεπτά τη κάθε πλευρά.

Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.

Για το σερβίρισμα σε ένα πιάτο βάζουμε το κρέας και από πάνω περιχύνουμε τη σάλτσα Verde.