CLOCK 100x100
10 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
CLOCK 100x100
15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
PLATE 100x100
2
άτομα
 
Συστατικά

1/2 κιλό κιμά κοτόπουλου

2 μικρά αβοκάντο πολτοποιημένα

1 κούπα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

1 μέτριου μεγέθους πιπεριά χαλαπένιο πολτοποιημένη

2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες

1 κγ πάπρικα

1 κγ αλάτι

ελαιόλαδο

fterouges Tikka Masala

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το κιμά, το αβοκάντο, το βασιλικό, τη πιπεριά χαλαπένιο, το σκόρδο, τη πάπρικα, το αλάτι και το ελαιόλαδο.

Χωρίζουμε το κιμά σε 10 ίσα μπιφτέκια και αλείφουμε το κάθε μπιφτέκι με ελαιόλαδο.

Ψήνουμε τα μπιφτέκια για 7-8 λεπτά τη κάθε πλευρά.