10 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
2
άτομα
Συστατικά
1/2 κιλό κιμά κοτόπουλου
2 μικρά αβοκάντο πολτοποιημένα
1 κούπα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
1 μέτριου μεγέθους πιπεριά χαλαπένιο πολτοποιημένη
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κγ πάπρικα
1 κγ αλάτι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το κιμά, το αβοκάντο, το βασιλικό, τη πιπεριά χαλαπένιο, το σκόρδο, τη πάπρικα, το αλάτι και το ελαιόλαδο.
Χωρίζουμε το κιμά σε 10 ίσα μπιφτέκια και αλείφουμε το κάθε μπιφτέκι με ελαιόλαδο.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια για 7-8 λεπτά τη κάθε πλευρά.