CLOCK 100x100
30 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
CLOCK 100x100
30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
PLATE 100x100
3
άτομα
 
Συστατικά

4 κσ βούτυρο

3 κγ ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο

2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο

αλάτι και πιπέρι

600γρ αρνίσια παϊδάκια

fterouges Tikka Masala

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τη ψησταριά υγραερίου- BBQ στους 220C°

Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου για να μαλακώσει.

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε καλά το βούτυρο, το δενδρολίβανο και το σκόρδο.

Βάζουμε το μείγμα βουτύρου σε ένα πλαστικό φύλλο περιτυλίγματος και το διπλώνουμε σε έναν μακρόστενο κύλινδρο, σφραγίζοντας τις δύο άκρες. Βάζουμε το βούτυρο στο ψυγείο για να γίνει σκληρό πάλι.

Αλείφουμε τα παϊδάκια με αλάτι και πιπέρι.

Τοποθετούμε τα παϊδάκια στη ψησταριά υγραερίου-BBQ και τα ψήνουμε για 20 – 25 λεπτά.

Όταν κοντεύει να ψηθεί το κρέας βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο και το κόβουμε σε μικρούς κύκλους.

Βάζουμε σε κάθε παϊδάκι ένα δίσκο από βούτυρο για να λιώσει.

Μόλις λιώσει το βούτυρο βγάζουμε και σερβίρουμε το κρέας.