CLOCK 100x100
20 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
CLOCK 100x100
15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
PLATE 100x100
6
άτομα
 
Συστατικά

700 γρ μοσχαρίσιο κιμά

1/2 κούπα μαϊντανό

1 κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

2 κσ πάπρικα γλυκιά

2 κσ κύμινο

1 κγ μοσχοκάρυδο

1 κγ αλάτι

1/2 πιπέρι

fterouges Tikka Masala

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τη ψησταριά στους 200C°

Βάζουμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το σκόρδο, τη πάπρικα, το κύμινο, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν.

Σε ένα μπολ βάζουμε το μείγμα που φτιάξαμε με το μπλέντερ μαζί με το κιμά και ανακατεύουμε καλά.

Διαμορφώνουμε τα κεμπάμπ και τα βάζουμε στα καλαμάκια.

Τοποθετούμε τα κεμπάμπ στη ψησταριά και ψήνουμε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει στους 60C°