20 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
6
άτομα
Συστατικά
700 γρ μοσχαρίσιο κιμά
1/2 κούπα μαϊντανό
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κσ πάπρικα γλυκιά
2 κσ κύμινο
1 κγ μοσχοκάρυδο
1 κγ αλάτι
1/2 πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τη ψησταριά στους 200C°
Βάζουμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το σκόρδο, τη πάπρικα, το κύμινο, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν.
Σε ένα μπολ βάζουμε το μείγμα που φτιάξαμε με το μπλέντερ μαζί με το κιμά και ανακατεύουμε καλά.
Διαμορφώνουμε τα κεμπάμπ και τα βάζουμε στα καλαμάκια.
Τοποθετούμε τα κεμπάμπ στη ψησταριά και ψήνουμε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει στους 60C°