CLOCK 100x100
10 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
CLOCK 100x100
5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
PLATE 100x100
2
άτομα
 
Συστατικά

1 ντομάτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια

1 μελιτζάνα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια

3 κσ ελαιόλαδο

1 κσ ταμπάσκο

1/4 κγ αλάτι

1/4 κγ πιπέρι

1/2 κγ ζάχαρη

3 κσ κόλιανδρο

fterouges Tikka Masala
Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τη ψησταριά στους 200C°

Για τη μαρινάδα σε ένα μπολ βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη, το κόλιανδρο, το ταμπάσκο και το ελαιόλαδο.

Βάζουμε τη ντομάτα και τη μελιτζάνα στα καλαμάκια.

Αλείφουμε τα καλαμάκια με τη μαρινάδα.

Τοποθετούμε τα καλαμάκια στη ψησταριά και τα ψήνουμε για 5 λεπτά γυρίζοντάς τα συχνά.