Το συχνότερο υλικό που περιέχει η BBQ σως είναι η κέτσαπ. Άλλο ένα εξίσου σημαντικό υλικό είναι η Worcestershire σως!

Οι κοπές του κρέατος και οι τρόποι μαγειρέματος είναι σημαντικοί παράγοντες που ξεχωρίζουν τη μία περιοχή/χώρα από την άλλη.

Εάν κάποιος ταξιδέψει στους ατέλειωτους δρόμους του Αμερικάνικου νότου, θα βρει ταμπέλες με χοίρους να χαμογελούν με καουμπόικα καπέλα, να παίζουν κιθάρα και διάφορα άλλα για να διαφημίσουν τα αμέτρητα BBQ εστιατόρια.

Το Κορεάτικο μπάρμπεκιου ή στα κορεάτικα το gogi-gui(Ψητό κρέας) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φαγητά της Ασίας.

Το φημισμένο asado γεννήθηκε από την αρχή της ιστορίας της Αργεντινής, αλλά το Βρετανικό βόειο κρέας και η πολιτική ίντριγκα πρόσθεσαν μια ανεπανάληπτη πτυχή στην ιστορία όχι μόνο του asado αλλά και της Αργεντινής. Αυτή την άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία θα δούμε σήμερα μαζί!

Πώς τα μπαχαρικά επηρέασαν την ιστορία

Η ιστορία των μπαχαρικών ξεκινάει μαζί με αυτή του ανθρώπινου πολιτισμού.

Σήμερα περισσότερα από τα δύο τρίτα των σπιτιών της Αυστραλίας έχουν ψησταριές και πωλούνται πάνω από 500.000 κάθε χρόνο.

To Braai είναι μια λέξη που για τους Νοτιοαφρικανούς σημαίνει όμορφες αναμνήσεις! Όσον αφορά την σύγχρονη εποχή το Braai είναι πολλά περισσότερα από έναν τρόπο ψησίματος φαγητού.

Το κάπνισμα έχει χρησιμοποιηθεί για πολλές χιλιάδες χρόνια ως τρόπος να αρωματιστεί και να διατηρηθεί το φαγητό. Οι πρόγονοι μας ανακάλυψαν συγκυριακά ότι τα τρόφιμα που εκτίθενται στον καπνό διατηρούνται για περισσότερο χρόνο.

Σελίδα 1 από 2