Η πίτσα είναι ένα από τα ευκολότερα πράγματα για να μαγειρέψετε σε μια ψησταριά.

Το ψήσιμο στο BBQ σας δίνει μια καπνιστή γεύση ξύλου που δεν θα μπορέσει να δώσει αντίστοιχα ένας φούρνος.

Όλοι έχουμε βρεθεί στη μέση μιας συνταγής και ανοίγουμε το ντουλάπι μπαχαρικών και μας λείπουν μπαχαρικά που χρειαζόμαστε.

Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε το δικό σας μείγμα εφόσον καταλάβετε την αλληλοεπίδραση της γεύσης και της χημείας των διαφόρων μπαχαρικών!

Η γεύση ενός ribeye είναι αξεπέραστη. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το πώς να ψήσετε ένα τέλειο Ribeye, τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν και θα κάνουν την διαδικασία αρκετά εύκολη.

Ενώ το BBQ είναι απενεργοποιημένο και οι σχάρες είναι κρύες, επικαλύψτε όλες τις επιφάνειες των σχαρών με λάδι μαγειρέματος. Το λάδι πρέπει να καλύπτει ομοιόμορφα τις σχάρες.

Η προθέρμανση είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα των κρεάτων σε υψηλή θερμοκρασία, προκειμένου να θωρακιστεί.

Αν και απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο, είναι εύκολο να κάνετε αυθεντικό Pulled Pork στο σπίτι σας! Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να καπνίσετε τον χοιρινό σας.

Βήμα 1

Με απαλές κινήσεις ελέγχουμε την επιφάνεια του σολωμού για τυχόν κόκαλα. Με μία μικρή πένσα βγάζουμε τα κόκαλα.

Και τα δύο μεγέθη ξύλου καπνίζουν το φαγητό εξίσου καλά! Η βασική διαφορά είναι ότι τα θρύμματα ξύλου καίγονται πιο γρήγορα.

Σελίδα 1 από 2